Vacature

Kwaliteitscontroleur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2008

Update: 08-06-2022

default

Yaiza Clarysse

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je zal onze medewerkers helpen en adviseren tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden.- Jij bent de brug tussen ons studiebureau en de productie. Naast het controleren van de geleverde kwaliteit, zal je tevens op zoek gaan naar diverse verbeteringsmogelijkheden om de kwaliteit en efficiëntie van ons productieproces verder te optimaliseren.

Profiel

- In deze functie is het belangrijk dat je oog hebt voor detail en dat je secuur werkt.- Zodra je begint met je nieuwe baan krijg je een opleiding die jou alle kneepjes van het vak gaat leren.- Jouw toekomstige collega's komen handen tekort en zullen je met open armen ontvangen.|- Je genoot van een technisch mechanische opleiding.- Kennis van lastechnieken is een sterke meerwaarde.- Uiteraard is uw kennis van PC en Office up to date.

Wij bieden

- Je komt terecht in een team van toffe collega’s waar teamspirit echt belangrijk is.- Een interne opleidingen van de verschillende producten, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.