Vacature

Kwaliteitscontroleur

Referentie: 2452

Update: 11-01-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als kwaliteitscontroleur heb je een controlerende functie over het productieproces. - Zo ben je verantwoordelijk voor de ingangscontrole van de aardappelen, de procescontrole in de productie en de eindcontrole van de eindproducten. - Je draagt dus bij aan een kwalitatief product. Dit doe je door analyses uit te voeren van de veldstalen en deze te rapporteren. - Ook doe je visuele controles voor het lossen van de vrachtwagens. - Hierna splits je de producten op in verschillende kwaliteitsklasses, zo geef je de volgorde aan voor productie. - Je werkt, samen met de kwaliteitsmanager en de teeltbegeleiders, nieuwe procedures en werkinstructies uit. - Ook het bepalen van corrigerende acties en verbetervoorstellen, in samenspraak met de kwaliteitsmanager, behoren tot je takenpakket. - Bij plotse kwaliteitsveranderingen reageer je alert en grijp je in waar nodig.

Profiel

- Wij zoeken een teamplayer met een diploma landbouw/agro industrie of gelijkwaardig door relevante ervaring. - Iemand die perfect Nederlands spreekt en kennis heeft van softwarepakketten zoals Word en Excel. - Je kan nauwkeurig en gestructureerd werken en je kan prioriteiten stellen. - Je neemt vlot zelfstandige beslissingen.

Wij bieden

- De verloning is aangepast volgens jouw ervaring en kennis, met inbegrip van extralegale voordelen. - Wij zijn een familiaal bedrijf waarbij medewerkers aangemoedigd worden om zelfstandig met zijn voor initiatief te handelen. Er zijn bij ons korte beslissingslijnen en een no nonsense stijl.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.