Vacature

Kwaliteitscontroleur / laborant verpakkingsafdeling | NACHT

Contracttype: Nachtwerk

Referentie: 2593

Update: 19-06-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je hebt een controlerende functie over het verpakkingsproces: Je bent verantwoordelijk voor de controle van de diepgevroren groenten, de procescontrole in de verpakking en de controle van de eindproducten. Ook de opvolging van het nabespeurbaarheidsysteem behoort tot deze job. - Je draagt dus bij aan een kwalitatief ingevroren eindproduct conform de klant specifieke eisen. - Je voert procescontroles uit volgens het voorziene kwaliteitsplan, vul je de bijhorende formulieren in en registreer je interne afwijkingen; - Je voert productcontrole uit van de verpakte goederen volgens de klantenspecificaties; - Je stelt de scanner in en controleert de werking ervan; - Je voert verschillende labo-analyses uit; - Je voert visuele controles uit na iedere reinigingsbeurt zodat de lijn opnieuw vrijgegeven kan worden; - Je reageert alert op plotse kwaliteitsveranderingen en grijpt in tijdens het productieproces of het verpakkingsproces waar nodig.

Profiel

- Wij zoeken een teamplayer met een diploma landbouw/ agro industrie of gelijkwaardig; - Iemand die zin heeft om samen te werken met zijn collega’s in een tof team; - Je spreekt perfect Nederlands; - Je hebt kennis van de courante softwarepakketten (Word, Excel,...) en je kan werken met bedrijfseigen computersystemen; - Je bent nauwkeurig, stressbestendig en heel alert; - Je kan prioriteiten stellen; - Je bent milieu, veiligheids, kwaliteits, en rendementsbewust; - Je wilt 's nachts werken (38,65 u/week).

Wij bieden

- Een leuke job in een technologisch hoogstaand bedrijf dat continu investeert in duurzame groei. - Een mooi salarispakket en een grondige interne opleiding in een sterk dynamisch familiebedrijf met een open cultuur en sterke teamgeest. - En naast jouw verantwoordelijkheden vinden wij het even belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt op je werk!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.