Functieomschrijving
Je staat samen met je collega's in voor:
- Het analyseren van vleessamples op aanwezigheid van trichinella.
- Het analyseren van waterstalen van de bedrijfseigen waterzuivering.
- Het testen op aanwezigheid van antibioticaresiduen in vlees.
- Staalafname van producten en infrastructuur om kiemgetallen te bepalen.
- Het registreren van analyses en testen.
- Het kalibreren van diverse meettoestellen, voor o.a. temperatuur, gewicht, etc.
Profiel
- Je bent een nauwkeurig persoon.
- Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in team werken schrikt je zeker niet af.
- Interesse in voeding en/of bacteriologie is aangewezen.
|- Je hebt minstens een TSO diploma (mogelijks in een labo of voeding gerelateerde richting) of gelijkwaardig door ervaring.
Wij bieden
- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens één van de grootste spelers in zijn sector is.
- We bieden je een job in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren we in jouw ontwikkeling.
- Je krijgt een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.
- Je werkt afwisselend van 8u tot 16u30, 6u tot 14u30 en 9u30 tot 18u.