Vacature

Laborant

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2292

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je staat samen met je collega's in voor: - Het analyseren van vleessamples op aanwezigheid van trichinella. - Het analyseren van waterstalen van de bedrijfseigen waterzuivering. - Het testen op aanwezigheid van antibioticaresiduen in vlees. - Staalafname van producten en infrastructuur om kiemgetallen te bepalen. - Het registreren van analyses en testen. - Het kalibreren van diverse meettoestellen, voor o.a. temperatuur, gewicht, etc.

Profiel

- Je bent een nauwkeurig persoon. - Je kan goed zelfstandig werken, maar ook in team werken schrikt je zeker niet af. - Interesse in voeding en/of bacteriologie is aangewezen. |- Je hebt minstens een TSO diploma (mogelijks in een labo of voeding gerelateerde richting) of gelijkwaardig door ervaring.

Wij bieden

- Je komt terecht in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens één van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden je een job in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren we in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. - Je werkt afwisselend van 8u tot 16u30, 6u tot 14u30 en 9u30 tot 18u.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.