Vacature

Poederlakker in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2998

Update: 23-06-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als lakker werk je met aluminiumplaten en -profielen, waarbij je verantwoordelijk bent voor het poederlakken en beheer van poeders.

Profiel

- Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. - Je hebt reeds enige ervaring als lakker. - Je werkt nauwgezet en met oog voor detail zodat het afgeleverde werk voldoet aan de strenge kwaliteitseisen. - Je bent kwaliteitsbewust en respecteert de deadlines en het productieplan. - Je hebt zin voor orde en netheid. - Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband. - Je bent flexibel en staat open voor andere functies binnen de lakkerij.

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamisch en sterk groeiende KMO, waarin je een uitdagende functie wordt aangeboden. - De arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan je kennis, ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.