Vacature

Lascoördinator

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1995

Update: 08-06-2022

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als lascoördinator coördineer je de fabricageprocessen voor alle lastechnische en daaraan verbonden werkzaamheden- Je ziet toe op naleving van procedures en afspraken betreffende kwaliteit en draagt (mede) zorg voor een kwalitatief hoogwaardig proces en product.- Je zorgt voor de juiste kwalificaties en verlengingen van de lasserkwalificaties, biedt ondersteuning bij het opstellen van lasprocedures en zorgt ervoor dat de werkzaamheden kwalitatief en doelmatig verricht worden, volgens de gestelde normen.- Je voert inspecties uit en ziet toe op de kwaliteit.

Profiel

U genoot bij voorkeur een relevante technische opleiding of kan terugvallen op minstens 3 jaar ervaring in dit domein. Mentormentaliteit

Wij bieden

Interne en externe opleidingen, werkzekerheid, een prettige werkomgeving en een verloning naargelang ervaring en capaciteiten.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.