Vacature

Lasser

Referentie: 1545

Update: 16-03-2022

Isabelle

Isabelle Maselis

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen en/of profielen onderling of op een drager positioneren De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten en plannen Laswerken uitvoeren met of zonder toevoegmateriaal (TIG) Soorten verbindingen uitvoeren: hoeknaad, plaat of pijp-verbindingen

Profiel

Vakkennis is belangrijk daar je geheel zelfstandig word ingezet bij onze klanten. Een eerst stabiele werkervaring achter de rug hebben is hier vaak een must Zelfstandig kunnen te werk gaan is een eigenschap dat onze klanten verwachten van een B&A Technieker Zeer goede kennis Nederlands, zowel lezen, schrijven en begrijpen. Je wordt ingezet op veiligheidsfunctie waar de kennis van Nederlands belangrijk is om je werk veilig te kunnen uitoefenen. Een geldig rijbewijs hebben is een echt must! dus geen voorlopig rijbewijs Attitude en werkhouding zijn een zeer belangrijke factor voor ons.

Wij bieden

Een competitieve verloning Een bedrijfswagen Maaltijdcheques Ecocheques Onkostenvergoeding Eindejaarspremie Bonussysteem Leuke incentives (BBQ / Teambuildings / Foodtrucks / ...) Zeer fijne werksfeer! Zie je het al volledig zitten? Neem zo snel mogelijk contact op!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.