Vacature

Lasser

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2848

Update: 21-02-2024

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als lasser binnen ons team ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse laswerkzaamheden, zowel in ons goed uitgerust atelier als op locatie bij klanten. Je taken omvatten onder andere:Lezen en interpreteren van technische tekeningen en specificaties. Uitvoeren van laswerkzaamheden met diverse lastechnieken, zoals MIG/MAG en TIG. Samenstellen en monteren van metalen constructies. Zowel zelfstandig als in teamverband werken aan projecten. Bereidheid om op verplaatsing te werken voor installaties en depannages. uitslapen kan gebeuren.

Profiel

Aantoonbare ervaring als lasser, bij voorkeur in een industriële of constructieomgeving. Certificering in verschillende lastechnieken is een pluspunt. Bekendheid met diverse metaalsoorten en materialen. Zelfstandig kunnen werken en teamgericht. Flexibiliteit om op verplaatsing te werken en deel te nemen aan depannages. In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

Een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden in zowel het atelier als op verplaatsing. Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen. Een prettige werkomgeving binnen een enthousiast en ervaren team.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.