Vacature

Lasser / metaalbewerker

Referentie: 2749

Update: 20-12-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (opleggers, opbouwen, …) en last deze constructies met de halfautomaat.

Profiel

- Je bent professioneel, punctueel, sociaal, stressbestendig en hebt een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel. - Je genoot een opleiding lassen / constructie of je hebt een gelijkwaardige ervaring in halfautomaat lassen opgedaan. - Je hebt bij voorkeur reeds ervaring in planlezen. - Kennis van of ervaring met staal lassen en/of alu lassen.

Wij bieden

- Een uitdagende, gevarieerde en autonome job in een internationaal gekend bedrijf. - Een stabiele werkgever met een aangename werksfeer - Een functie met veel leermogelijkheden (externe en interne opleidingen). - Een competitief salaris.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.