Vacature

Lasser - monteur in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2814

Update: 05-02-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen en oplassen van diverse metalen structuren (staal of inox) op basis van een technisch plan. - Nadat de stukken samengesteld zijn, ga je deze oplassen met de halfautomaat of TIG. Telkens maatwerk zoals: industriële platforms, trappen en leuningen, complexe samenstellingen, … - Na het interpreteren van de montageplannen stel je de juiste handelingen om de opdracht tot een goed einde te brengen. - De diverse projecten zorgen voor voldoende afwisseling in je werk.

Profiel

- Je bent een ervaren lasser in staal en/of inox en kan dit bewijzen door middel van werkervaring en praktijkproef. - Als expert in jouw vak beschik je over een goede materiaalkennis en ken je de fijnste technieken. - Een extra troef is jouw ervaring met de heftruck en rolbrug. - Veilig werken, gezond verstand gebruiken, verantwoordelijkheidszin, initiatief nemen, en bovenal: je bent een team player.

Wij bieden

- Een gevarieerde functie met groeimogelijkheden in een ongedwongen werksfeer. Opvolging en “finetuning” on the job. - Voltijds contract van onbepaalde duur in dagwerk, een aantrekkelijk loon (+ ecocheques, extra vakantiedagen, mogelijkheid tot bedrijfsfiets, enz.) - Een werkplek waar je naast het werk ook nog aan tal van leuke teamactiviteiten kan deelnemen. - Aangename en vlot bereikbare werkomgeving te Roeselare, op een boogscheut van de snelweg E403.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.