Vacature

Lasser/pijpfitter in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2818

Update: 06-02-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als lasser/pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van allerhande onderdelen en (pijp)leidingen volgens tekeningen en mondelinge instructies. - Op een kwalitatieve en kwantitatieve manier last en monteert u verschillende constructies en leidingen. Je houdt daarbij rekening met de klantenvereisten en de normen.

Profiel

- Je bent een echte teamplayer. - Je kan een eerste ervaring voorleggen binnen de job, bij voorkeur binnen de voedingssector. - Essentieel voor deze functie is dat je zelfstandig maten kan opnemen en perfect kan planlezen. - Een vlotte behandeling met de TIG is eveneens vereist. - Je weet jouw verantwoordelijkheid op te nemen, je gaat secuur te werk. - Je hebt een rijbewijs B. - Je beschikt over een basiskennis Frans

Wij bieden

- Ruimte voor opleiding inzake vakkennis en veiligheid. - Het loon wordt bepaald op basis van ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.