Vacature

Leidinggevende productie (dagwerk)

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 882

Update: 16-08-2021

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een klant te Tielt zijn wij op zoek naar een leidinggevende binnen de productie. - Wekelijks overleg met de verschillende afdelingen - Opvolging en toewijzing van productietaken aan de collega s - Nauwe opvolging van de opgelegde taken en bijsturing waar nodig - Uitvoering van steekproeven op de kwaliteit - Voorbereiding van transporten - Motiveren van de mensen om correct te werken en om alles te rapporteren naar u - Voorzien van interne opleiding voor de nieuwe mensen - Uitvoeren van sollicitatiegesprekken (samen met de personeelsverantwoordelijke) - Verzorging van een vlotte rotatie in de aanvoer van materialen - Toezicht houden en onderhoud uitvoeren op het machinepark- Vereisten: Goede computerkennis (Solid Works is pluspunt) ; kennis van de CNC programmeer talen; affiniteit met de metaalsector; Verschillende projecten kunnen combineren met elkaar.

Profiel

- Goede computerkennis (Solid Works is pluspunt) - Kennis van de CNC programmeer talen - Affiniteit met de metaalsector - Verschillende projecten kunnen combineren met elkaar - Sterk in organiseren en plannen, probleemoplossend werken - Communicatief sterk in je schoenen - Overzicht kunnen bewaren en creëren in de lopende processen - Openstaan voor bijkomende opleidingen waar nodig - Goede kennis van de Nederlandse taal

Wij bieden

Tewerkstelling in een mooie onderneming te Tielt (binnen de metaalsector) in een leidinggevende positief. Er worden bijkomende opleidingen voorzien waar nodig om de kennis te kunnen overbrengen naar de collega s.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.