Vacature

Lifttechnieker service - West-Vlaanderen

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2036

Update: 17-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als lifttechnieker service ben je mee verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van liften van de West Vlaamse klanten. - Je projectleider ondersteunt je met technische en operationele expertise. - Je vertrekt thuis met je camionette en tablet met planning naar de klanten. Dit zijn onderhoudsbeurten of herstellingen. - Bij onderhoud controleer je alle veiligheden, knoppen en kabels en maak je alles stofvrij. - Bij herstelling vind je de nodige stukken in de camionette. Een herstelling kan mechanisch of elektrisch zijn. Zoek en vind het probleem & los het op. Wanneer je vast zit en niet weet wat je moet doen, dan staat je projectleider voor je klaar. - Deze job bied je zelfstandigheid en een zekere technische uitdaging. Dankzij jouw zorgvuldige werk kunnen de liftgebruikers genieten van een aangename en, vooral, een veilige liftrit.

Profiel

- Door jouw technische affiniteit leer je snel bij over de wondere wereld van liften. Zonder liftervaring start je in het modernisatieteam waar je kan bijleren van een collega. Heb je reeds een aantal jaren ervaring? Dan kan je ineens starten als onderhoudstechnicus. - Je hebt oog voor veiligheid en werkt graag zelfstandig. - Als een echte speurneus laat je je niet afschrikken door een technisch probleem. - Je communiceert vlot naar collega's, klanten, partners,... - Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

- Een boeiende en gevarieerde functie in een sterk groeiend en dynamisch bedrijf. - Op vrijdag zit het team samen voor een toolboxmeeting om de kennis binnen de groep te delen en wordt de week afgesloten met een drankje en een babbeltje. - Competitief loon, aangevuld met een dagvergoeding, groepsverzekering, ecocheques,... - Bedrijfswagen bij opstart, ook voor privégebruik. Tankkaart. - Smartphone met abonnement. - Mooie work life balance door de werkuren tussen 8u en 16u30. - Wachtdienst om de 8 weken. Hiervoor krijg je een wachtpremie en overuren worden correct uitbetaald of kan je recupereren. - Een gemotiveerd en dynamisch team dat je beter leert kennen tijdens teammeetings, teambuildings, lunches, BBQ's, etc...

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.