Vacature

Logistiek medewerk - lader/losser

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2291

Update: 21-09-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je lost en controleert kleine leveringen met de heftruck. - Op basis van de productielijsten die je ontvangt zorg je voor de aanvoer en afvoer van halffabricaten naar en van de spuithal. - Je laadt de afgewerkte staalprofielen met de rolbrug op de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in het atelier.

Profiel

- Je straalt enthousiasme uit en je kan zelfstandig werken. - Je denkt logisch na bij het stapelen van de diverse stukken op de vrachtwagens. - Je hebt ervaring met de rolbrug en heftruck of bent bereid dit aan te leren. - Je hebt zelf de vrijheid om jouw werk efficiënt te organiseren. - Ervaring met het besturen van een terminal trekker (Terberg) is een pluspunt, geen must. - Je hebt steeds oog voor de veiligheidsmaatregelen. - Je beheerst vlot de Nederlandse taal.

Wij bieden

- Je komt terecht in een klein en groeiend bedrijf dat onderdeel is van een grote familiale holding. - Een zeer afwisselende job. - Er wordt gewerkt in een dagsysteem, indien nodig wordt er flexibiliteit van jou verwacht. - Indien je geen attesten hebt van rolbrug of heftruck, kan je intern de nodige opleidingen krijgen. - Een aantrekkelijk salaris (aangevuld met maaltijdcheques) in verhouding tot je opleiding, kennis en ervaring.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.