Vacature

Logistiek medewerker in het magazijn

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2174

Update: 14-07-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor de logistieke coördinatie van de (half) afgewerkte producten. - Je zorgt ervoor dat de dienst verpakking voorzien is van de nodige materialen. - Daarnaast los en laad je vrachtwagens zodanig dat goederen op tijd vertrekken naar de klant en/of leverancier. - Je biedt ondersteuning aan het verpakkingsteam. - Je staat mee in voor de algemene netheid en orde in het magazijn. oVerplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een hef- en reachtruck. oLaden en lossen van vrachtwagens. oBedienen van de spoelmachine/oliebad. oAdministratieve verwerking van processen in computersystemen. oSignaliseren en melden van afwijkingen/fouten van goederen en gebouwen. oVerpakte producten voorzien van wikkelfolie. oSorteren en labelen van goederen. oInstaan voor het opruimen en schoonhouden van het magazijn. oBack up van het verpakkingsteam.

Profiel

oErvaring in een gelijkaardig functie spreekt in je voordeel. oJe hebt ervaring met het rijden van de heftruck/reachtruck. oIn ploegen werken vormt geen probleem voor jou. oJe kan het overzicht bewaren en proactief meedenken. oJe bent positief ingesteld en weet van aanpakken. oJe beschikt over een technische achtergrond.

Wij bieden

° Je komt terecht in een bedrijf dat kansen geeft aan mensen. ° Je zal de spil van het magazijn worden en zal ook zo behandeld worden, respect en wederzijds respect zijn hier een troef

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.