Vacature

Logistiek Medewerker Loket - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2430

Update: 30-12-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

In deze rol ben je mede verantwoordelijk voor: - eerste aanspreekpunt voor chauffeurs die komen laden op de site te Aalter - opmaak & opvolging van de laadplanning ism transporteurs & chauffeurs - opmaak van de nodige documentatie (CMR, leverbonnen, etc) - toezicht op de correcte naleving van de veiligheidsvoorschriften - opvolging & coördinatie van verladingen ism de laadoperatoren & logistieke planners - Je werkt hierbij samen met een brede organisatie van zowel interne (alle relevante afdelingen binnen CSC, de fighting units/verkoopsafdelingen, aankoop, CSC Excellence) als externe (transportbedrijven & externe magazijnen) partners.

Profiel

- Je bent klant en oplossingsgericht, besluitvaardig en ondernemend zonder het belang van veiligheid en kwaliteit uit het oog te verliezen. - Idealiter heb je minstens een afgeronde bachelor in een logistieke richting zoals supply chain management of bedrijfskunde op zak of toon je gelijkwaardige ervaring aan. - Je bent stressbestendig en kan goed omgaan met communicatief uitdagende situaties. - Je bent flexibel (deze rol wordt uitgevoerd in 2 ploegen: 6u tot 14u en 14u tot 22u) - Je bent administratief nauwkeurig en kan vlot overweg met Outlook en Excel.

Wij bieden

- We bieden enerzijds de voordelen van een internationale groep en anderzijds de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer heeft: best of both worlds! - Ook biedt de organisatie een uitdagend loonpakket naar opleiding en ervaring en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. - We vinden het belangrijk dat je ook in een tijdelijke rol kan groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze producten onze organisatie als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. - Een financieel gezond bedrijf. - Praktisch en heel fijn: je komt terecht in een filevrije omgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.