Vacature

Logistieke planner

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1676

Update: 30-03-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Binnen een team van twee personen sta je samen in voor de organisatie en planning van de logistieke keten. Je bepaalt wanneer de productieorders klaar moeten zijn op basis van de aanwezige/toekomende grondstoffen (je houdt de netto behoeften in het oog). Dit doe je zowel voor Export als Benelux. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de planning van 2 techniekers (herstellingen + leveringen) en 1 vrachtwagen (leveringen) in de Benelux. Je handelt heel nauwkeurig alle administratieve zaken af die verband houden met de leveringen. Dit houdt in: data correct zetten in ons ERP-systeem (Axapta), voorbereiden van transportdocumenten, opvolging van het wagenpark ,.. Je communiceert zowel telefonisch als per mail naar onze klanten en Project Managers omtrent de leverdatum en koppelt terug naar onze commerciële binnendienst.

Profiel

Je bent een dynamisch persoon met een snel redenerings- en aanpassingsvermogen. Je bent nauwkeurig, alert en gestructureerd. Je hebt feeling voor een productie omgeving en bent een teamplayer. Je houdt van contacten met klanten en bent sterk communicatief. Naast het Nederlands, kan je je goed uit de slag trekken in het Frans en Engels.

Wij bieden

Een moderne, dynamische en stimulerende werkomgeving waarin zelfstandigheid en eigen initiatief geapprecieerd worden. Een stabiel en goed gestructureerd bedrijf dat investeert in groei, met een lange termijnvisie. Producten met een sterke reputatie op het vlak van duurzaamheid, kwaliteit en design.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.