Vacature

Magazijnbediende

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1969

Update: 31-05-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Voor een groothandel ben ik op zoek naar een magazijnbediende - U staat in voor het magazijnwerk, orderpicking. - Ook de administratieve ondersteuning op het bureau voorziet u. - U handelt de inkomende en uitgaande bestellingen af.

Profiel

- U bezit de nodige teamspirit. - Flexibiliteit en een groot aanpassingsvermogen is een must in uw profiel. - Grondige kennis van MS Office of kennis van Navision. - U kan zelfstandig werken - Je hebt al een relevante ervaring. - U bent vlot in het Nederlands maar je hebt een behoorlijke kennis van het Frans en het Engels.

Wij bieden

- Een job met veel variatie. - Marktconform loon in functie van uw kannis. - Een verantwoordelijke functie - Geen weekend of avondwerk - Een goede balans tussen werk en prive vinden ze in dit bedrijf belangrijk.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.