Vacature

Magazijnier

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1939

Update: 20-05-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als magazijnier beheer je de inkomende en uitgaande goederenstroom van het magazijn. - Je neemt goederen in ontvangst en onderwerpt deze aan een ingangscontrole, hierna punt je de bestelbonnen af in ons ERP-softwarepakket. - Je zet onze afgewerkte producten klaar voor transport. - Je organiseert het magazijn volgens het FIFO principe. - Je zorgt dat al de werkposten steeds van het nodige materiaal voorzien zijn. - Je bent nauw betrokken bij het magazijnbeheer en doet de nodige voorstellen om dit zo optimaal mogelijk te laten verlopen. - Je zal werken met een heftruck en een stapelaar.

Profiel

- Je hebt een A2-diploma en ervaring als magazijnier, kennis van elektriciteit is een pluspunt. - Je hebt een heftruckattest en kan een elektrisch stapelaar besturen. - Je kan vlot overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent administratief sterk.

Wij bieden

- We bieden een uitdagende functie in een stabiele familiale groep van bedrijven. - Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.