Vacature

Magazijnier - 2-PLOEGEN (m/v)

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2502

Update: 27-04-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als magazijnier sta je in voor een goede logistieke werking van het magazijn. - Met behulp van de elektrische transpallet, zet je de goederen op de juiste plaats. - Je werkt zelfstandig dagelijks je 'tasks' af binnen de vooropgestelde tijden. - Geen hoogtevrees? Dit is alvast een pluspunt als je op termijn een opleiding wenst te volgen met de smallegangentruck. - Als afwisseling sta je ook in voor het laden van vrachtwagens waarbij je fysiek zwaar werk verzet.

Profiel

- Een eerste ervaring als magazijnier is noodzakelijk. Denk maar aan orderpicking/ elektrische transpallet etc. - Je werkt graag zelfstandig en volgt je targets op. - Je spreekt zeer goed Nederlands. - Hebt een positieve ingesteldheid en bent gemotiveerd. - Fysieke arbeid schrikt jou niet af en veiligheid is één van jouw stokpaardjes.

Wij bieden

- Je werkt in een 40 uren week in een wisselend ploegenstelsel, de ochtendploeg is van 5u tem 13u en de namiddagploeg loopt van 13u tem 21u. - Je werkt in een filevrije omgeving en wordt omringd door toffe collega’s met zin voor humor. - Omzet is belangrijk maar daar staat dan ook een competitief loon + extralegale voordelen tegenover en de kans om je verder te ontwikkelen. - Daarbij kom je terecht in een stabiel bedrijf dat blijft investeren en innoveren.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.