Vacature

Magazijnier in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2731

Update: 30-11-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je zorgt dat de orders tijdig klaargemaakt zijn volgens planningsinstructies. - Je labelt dozen met afgewerkte producten en paletten. Je bedient een automatische stapelrobot. Je maakt paletten klaar voor verzending waarbij je rekening houdt met de leveringseisen van de klant. - Je laadt vrachtwagens en je controleert of de lading correct en volledig is. - Je lost grond en hulpstoffen, verpakkingsmaterialen, etc. Je controleert de binnenkomende goederen en signaleert afwijkingen. - Je leeft de regels met betrekking tot voedselveiligheid, kwaliteit, hygiëne en milieu na.

Profiel

- Je kan voltijds werken van maandag tot en met vrijdag. Je werkt van 8u tot 17u en op vrijdag tot 15u. - Je genoot liefst een logistieke beroepsopleiding of je hebt ervaring opgedaan in een logistieke omgeving. - Bij voorkeur ben je in het bezit van een heftruckattest. - Je bent in je job nauwkeurig waarbij je beschikt over een goede rekenvaardigheid. - Je bent iemand die vlot kan samenwerken met collega’s uit verschillende afdelingen. - Je hebt affiniteit met techniek voor kleine herstellingen. - Opgepast: piercings, oorringen, gelnagels, etc. zijn niet toegelaten op de werkvloer (voedingsrichtlijn).

Wij bieden

- Er worden opleidingen voorzien in de functie waarbij je onder andere gedurende een aantal weken zal dubbel lopen met een collega. - Je komt terecht in een horizontale organisatie met een familiaal karakter die barst van de opportuniteiten. De klant werkt met jou liefst in een informele sfeer met een no nonsens aanpak. - Onze klant zet sterk in op het geven van voldoende autonomie in jouw job. Ze geloven erin dat dit niet alleen het resultaat ten goede komt, maar ook jouw werkplezier. - Er wordt na de inloopperiode een contract van onbepaalde duur voorzien. - Jouw loon stellen we op maat voor, afgestemd op jouw kennis en ervaring. Je ontvangt maaltijdcheques van 6 euro. - Werkkledij wordt voorzien. - De klant heeft sterk geïnvesteerd in een gloednieuwe vestiging. Ze omarmen je er graag en willen je er zowel professioneel als persoonlijk zien groeien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.