Vacature

Magazijnier dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1755

Update: 19-04-2022

default

Cynthia Vanderhaeghen

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Als magazijnier/reachtruckchauffeur zorg je voor de allround logistieke ondersteuning in het magazijn. Je zorgt voor het stockeren van paletten met afgewerkte producten binnen het geautomatiseerd en gecomputeriseerd magazijn. Alsook sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen. Dit alles wordt uitgevoerd a.d.h.v. de reachtruck.

Profiel

Je hebt ervaring met het rijden met een reachtruck (attest is geen vereiste). Je spreekt vlot Nederlands. Je hebt minimum 2 jaar ervaring als orderpicker a.d.h.v. de hef- of reachtruck. Ben je in het bezit van een rijbewijs CE? Dat is een pluspunt, maar zeker geen must.

Wij bieden

Droom je ervan te werken in een kleiner familiebedrijf die toch een grote speler is op de markt? Een bedrijf die de missie “We willen niet de grootste zijn, wel de beste” draagt? Dan moet je hier zijn, wij zijn namelijk de grootste strevers in onze sector. Een mooi salarispakket met een tal van extralegale voordelen is de kroon op het werk. De extra verlofdagen, feestdaggeschenken & teamactiviteiten die je bekomt zijn uiteraard ook mooi meegenomen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.