Vacature

Magazijnier - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2574

Update: 13-06-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het klaarzetten van de orders voor afhaling of levert deze bij de klant indien gewenst. - Vanuit deze functie ben je de laatste schakel in het controle systeem zodat er enkel kwaliteitsvolle producten naar buiten gaan. - Bij onze leveranciers haal je de bestelde stukken op, doet een ingangscontrole en plaatst deze weg in de stock. - Verder sta je op termijn in voor het beheer van het magazijn, tellingen uitvoeren, plaatsen bestellingen, orde en netheid, meehelpen in verbeterprojecten gerelateerd aan het magazijn. - Om alles vlot aan te leren zal je het traject van ateliermedewerker doorlopen zodoende alle onderdelen goed te leren kenen alsook dat je ze zelf kan vervaardigen. - Bij minder werk in het magazijn kan je dan ook met je opgedane kennis en kunde bijspringen in het atelier.

Profiel

- Je bent nauwgezet. - Magazijnmedewerker met een sterken affiniteit voor metaal - Als medewerker zal je het traject van ateliermedewerker volgen zodat je alle stukken leert kennen en deze ook zelf kan maken. Bij vragen van klanten zal je dan ook de nodige bagage hebben opgebouwd. Bij minder werk in het magazijn kan je dan ook bijspringen in de atelier. - Nederlandstalig zodat je vlot met onze klanten kan communiceren. - Je hebt reeds ervaring in magazijnbeheer. - Rijbewijs B - Heftruck ervaring - Diploma’s zijn niet belangrijk, potentieel en attitude wel! - Je bent een handige Harry. - Veiligheid, orde en netheid op de werkvloer zijn voor jou belangrijk.

Wij bieden

- Vaste job na interim periode. - Goed loon naar werk - maaltijdcheques: 8€/gewerkte dag - Eco cheques: 250€/jaar - Flexibele ingesteldheid naar uren toe. - 12 ADV dagen (niet betaald) - verlof of de 12 ADV dagen kunnen gemakkelijk opgenomen worden. - Een job met veel variatie. - Urenregeling: 5 weekdagen van 7u30 tot 12u00 en van 12u30 tot 16u00 - Mogelijkheden tot opleiding

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.