Vacature

Magazijnier

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1549

Update: 16-03-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als magazijnier hou je de productielijnen in de gaten. - Je vervangt de volle karren en vervoert ze met de elektrische transpallet met bestuurdersplatform naar de juiste afdeling. - Onze magazijnier zorgt ervoor dat de sorteertafels en persmachines voorzien zijn van alle nodige materialen. - Je houdt van netheid en draagt zorg voor het materiaal.

Profiel

- Je bent een dynamische persoon, die de zaken in handen neemt en ook snel en efficiënt kan werken. - Je werkt graag in team. - Je staat niet graag stil. - Je analyseert snel en stelt prioriteiten. - Je kan je voldoende uitdrukken in het Nederlands, Frans of Engels. - Als magazijnier ervaring hebben met een elektrisch transpallet met bestuurderplatform is een pluspunt.

Wij bieden

- Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden (BT, heftruck, operator) - Collectieve vakantie en 6 dagen inhaalrustdagen per volledig jaar. - Goede en correcte verloning (loon naar werken)

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.