Vacature

Magazijnier avonduren

Contracttype: Nachtwerk, Ploegwerk

Referentie: 1420

Update: 22-02-2022

default

Marie Litaer

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als Magazijnier avonduren ben je werkzaam binnen het magazijn of distributiecentrum. - Je zorgt voor de inslag, opslag, orderpicking en het laden en lossen van goederen in onze vrachtwagens en koelcellen. - Als magazijnier avonduren maak je gebruik van diverse hulpmiddelen zoals elektrische transpaletten, scanners, (en hef- & reachtrucks) - Je controleert de hoeveelheid en de kwaliteit van de goederen en werkt nauw samen met de andere medewerkers om afwijkingen correct te behandelen. - Als magazijnier avonduren draag je zorg voor de hulpmiddelen, zodat onnodig onderhoud wordt voorkomen. - Je zorgt voor een perfecte overeenstemming tussen de fysieke goederenstromen en de registratie ervan in het softwarepakket.

Profiel

- Als magazijnier avonduren kan je werken met een elektrische transpalet. - Willen werken in de avonduren. - Je spreekt Nederlands en kan ook een mondje Frans en Engels.

Wij bieden

- werken van maandag tot en met donderdag van 16u00 tot 00u30 en op vrijdag van 13u00 tot 21u00 - Loon aangepast naar de ervaring - Maaltijdcheques van 7 euro

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.