Vacature

Magazijnier frigobeheer

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2546

Update: 22-05-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als magazijnier frigo beheer je de flow van grondstoffen en/of afgewerkte producten; - Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, deze aanlevert bij productie, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt en afgewerkte paletten klaar maakt voor verzending; - Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de daarbij horende flow; - Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

Profiel

- Je bent niet bang om wat fysiek werk te verrichten; - Je bent een communicatieve teamplayer die houdt van nauwkeurig en veilig werken; - Kennis van ERP en een brevet elektrische transpalet/heftruck zijn een pluspunt; - Een gezonde dosis drive en enthousiasme.

Wij bieden

- We bieden je een veilige werkomgeving, waaraan iedere werknemer zijn steentje bijdraagt; - We zorgen voor een individuele begeleiding en opleiding; - Ook na de werkuren is er een gratis, recreatief opleidingsaanbod;

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.