Vacature

Magazijnier (m/v/x)

Referentie: 2925

Update: 10-04-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het magazijn (ontvangst goederen, verpakken, stockbeheer en het plaatsen van orders) alsook de registratie op de computer (DMS & SAP). - Je onthaalt, adviseert en bedient klanten aan de balie. - Je zorgt dat de mecaniciens steeds hun onderdelen klaar hebben liggen en zet dagelijks onderdelen klaar voor de belangrijkste klanten. - Je doet kwaliteitsacties en preventieve maatregelen om mankementen, klachten van klanten, klachten van/over leveranciers en onderaannemers te verbeteren/voorkomen.

Profiel

- Je bent betrouwbaar, punctueel, flexibel en leergierig. - Je kan goed met de computer werken en hebt ervaring met het Office-pakket. - Je hebt technische interesse en/of kennis en de garagesector spreekt je aan. - Kennis van SAP is een pluspunt, maar geen noodzaak. - Je hebt reeds een eerste ervaring in een gelijkaardige functie. - Om de twee weken een zaterdag voormiddag (tot 12u00) werken schrikt je niet af.

Wij bieden

- Een uitdagende, gevarieerde en autonome job in een internationaal gekend bedrijf - Een stabiele werkgever met een aangename werksfeer - Een functie met veel leermogelijkheden (externe en interne opleidingen) - Een competitief salaris

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.