Vacature

Magazijnier met reachtruck in 2-ploegen

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2997

Update: 29-05-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je werkt samen met een team van een 15tal collega's die samen instaan voor: - Het klaarmaken, verpakken en transport klaar maken van klantenorders. - De receptie en controle van binnenkomende goederen. - Het laden en lossen van vrachtwagens. - Het helpen van klanten bij het afhalen van hun bestellingen. - Het bedienen van de automatische magazijnen.

Profiel

- Je kan vlot met de reachtruck werken, bij voorkeur heb je een geldig attest. - Je hebt een basis computerkennis, waardoor je snel overweg kan met het intern programma. - Je staat elke dag met de glimlach klaar voor de klanten en voor je collega's. - Je bent punctueel, je hebt orde & netheid. - Je bent enthousiast en gemotiveerd!

Wij bieden

- Bij opstart zal je worden begeleid en opgeleid door een ervaren collega. - Een job in een uiterst modern magazijn. - Je hebt 12 dagen extra verlof (ADV). - Een marktconform loon en maaltijdcheques (€8) vanaf de eerste dag.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.