Vacature

Magazijnier onderhoudsafdeling in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2712

Update: 16-11-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je fotografeert de stock en plaatst deze in het pakket. - Je plaats de goederen in stock. - Je zal tewerkgesteld worden in het magazijn op de onderhoudsafdeling. - Je stuurt de volledige Modulalift aan met behulp van een tablet en/ of computer. - Eenmaal het volledige magazijn geautomatiseerd is, zal je ook tewerkgesteld worden in het magazijn van de toestellen.

Profiel

- Je bent strikt en kan georganiseerd werken. - Je kan zelfstandig werken. - Je hebt ervaring in service of in een onderhoudsafdeling. - Je beschikt over de nodige PC vaardigheden. - Je hebt een sterke technische kennis. - Je steekt graag de handen uit de mouwen. - Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands.

Wij bieden

- Dagwerk (7u tot 16u) in een dynamische werkomgeving. - Marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen (bv. Maaltijdcheques) - De nodige begeleiding.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.