Vacature

Magazijnier/ orderpicker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2636

Update: 05-09-2023

default

Marie Litaer

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je verzamelt de goederen voor de bestelling die binnenkomen. - Als magazijnier/orderpicker zet je dan alles klaar op pallets. - Je bent ook als magazijnier/orderpicker de eindverantwoordelijke voor de juiste picking. - Indien het niet onmiddellijk beschikbaar is de goederen help je mee met het afvullen van de vaten. - Als magazijnier/orderpicker maak je ook de goederen transport klaar door de goederen te wikkelen en in de afhaalzone te plaatsen.

Profiel

- Als magazijnier/ orderpicker heb je een geldig heftruckattest. - Flexibel ingesteld om samen in een leuk team te kunnen te werken. - Je wil werken in de dag. - Je spreekt Nederlands. - Je bent stress bestendig en blijft collegiaal op drukke momenten. - Je denkt probleem oplossend.

Wij bieden

- Als magazijnier/ orderpicker werk je in de dag. - Uren zijn als volgt: maandag tot en met donderdag van 08u00 tot 16u30 en op vrijdag van 08u00 tot 15u30, dit met halfuur pauze. - Verlof is gespreid en te overleggen. - Je komt terecht in een leuk en tof team! - Dit bedrijf zorgt voor de medewerkers en, je krijgt daar ook de kans voor opleidingen te volgen! - Je komt terecht in een moderne werkomgeving.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.