Vacature

Magazijnier / verpakker - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2499

Update: 14-04-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Binnen deze job ben je verantwoordelijk voor het uithalen en verpakken van weefsels volgens bestelling. - Je bent proactief en denkt mee over verbeteringen van het huidige proces. - Je houdt rekening met de klantspecifieke verwachtingen. - Daarnaast ondersteun je indien nodig bij het stockeren van afgewerkte goederen en het lossen en laden van vrachtwagens. - Je waakt over de orde, netheid en veiligheid in het magazijn en streeft naar een correcte uitvoering van je taken.

Profiel

- Je kan je goed uitdrukken in het Nederlands. - Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel. - Je hebt zin voor opvolging van kwaliteit en veiligheid. - Je werkt nauwkeurig, ordelijk en zelfstandig binnen een team. - Je bent proactief en kan vlot met een pc werken. - Fysiek werk schrikt jou niet af.

Wij bieden

- Een uitgebreide opleiding. - Een aangename werksfeer binnen het team. - Een afwisselende job afhankelijk van de productie. - Stabiele toekomstperspectieven in een financieel sterk familiebedrijf. - Optie tot een vaste aanwerving met een goede verloning en extralegale voordelen (o.a. met bonussysteem en maaltijdcheques).

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.