Vacature

Magazijnmedewerker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1033

Update: 11-10-2021

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Verwerken van inkomende goederen, lossen van vrachtwagens, controleren van zending adhv beschikbare leverdocumenten, archiveren van vrachtbrieven, opslaan en inboeken van zendingen. - Controleren van goederen op beschadigingen, uiterlijke staat ed conform geldende procedures, desgewenst uitpakken/ompakken van artikelen. - Handmatig dan wel mbv transport/pompwagen en/of mobiele hefinstallatie opslaan van goederen op gegeven locatie. - Beheer van de voorraden in het magazijn. - Verzamelen en controleren van bestellingen. - Gereed zetten van bestellingen voor particulieren en controleren van aantallen en soorten verzamelde goederen. - Signaleren en waar mogelijk oplossen van geconstateerde afwijkingen en informeren van betrokkenen. - Schoonhouden van de eigen werkomgeving, opruimen van verpakkingsmateriaal ed.

Profiel

- Vlotte, klantvriendelijke en communicatieve instelling. - Servicegerichte mentaliteit. - Je bent vlot Nederlandstalig. - Je bent een handige harry, die van aanpakken houdt. - Stressbestendig, stipt, gemotiveerd, flexibel en bekwaam. - Initiatief nemen. - Collegiale werkhouding, je kan vlot in teamverband werken. - Ambitie om steeds bij te leren. - Ervaring met de heftruck, idealiter in het bezit van de nodige attesten. - Je bent bereid om op zaterdag te werken + 4 koopzondagen in het jaar. - Inzet tonen. - Oog voor detail, nauwkeurigheid. - Zelfstandig kunnen werken.

Wij bieden

- Een afwisselende en boeiende job met verantwoordelijkheden. - Toffe werksfeer. - Interne opleidingsmogelijkheden. - 1 vrije dag op zaterdag - maaltijdcheques

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.