Vacature

Management assistant

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2404

Update: 09-12-2022

default

Chloë Samain

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als management assistant ben je sterk bezig met de analyse van gegevens van de lopende processen binnen de firma. Denk maar aan de gegevens van het broedproces, de voederafname en de aankoopprijzen. Jij staat hierover in contact met het management en stuurt bij waar nodig om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. - Daarnaast geef je ook ondersteuning aan de boekhouding. Denk maar aan het debiteurenbeheer alsook het checken van de prijzen op verkoopfacturen of kredietnota’s. Je probeert verschillen of trends op te merken en denkt mee na over oplossingen

Profiel

- Bachelor of Master in een relevante richting en een eerste ervaring; - Analytisch kantje en goesting om sterk met cijfers bezig te zijn; - Vlotte communicatie skills in het Nederlands & Frans; - Goede IT vaardigheden.

Wij bieden

- Vast bediendencontract van onbepaalde duur; - Interessante verloning aangepast aan jouw ervaring; - Ruim pakket aan extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques (€8), ecocheques, hospitalisatieverzekering én een fietsvergoeding; - Interne opleiding zodat jij vlot van start kan gaan; - 38 urenweek met een flexibel uurrooster; - Je wordt omringd door je collega’s doordat gewerkt wordt aan een landschapsbureau; - Uiteraard mag je ook rekenen op een uitermate familiale werksfeer en kansen om te groeien in jouw rol binnen de firma!

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.