Vacature

Marketing Analyst

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2387

Update: 18-11-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Opstellen en onderhouden van een klantensegmentatie in een CRM pakket. - Bepalen van een commerciële benadering en doelstellingen voor elk segment. - Opvolgen van de realisatie van deze doelstellingen door het verkoopteam. - Beheer van het onboardingsproces van nieuwe klanten. - Acties opvolgen die voortkomen uit bezoekrapporten van verkopers. - Opstart en beheer van het Experience Center. - Opstellen van een concurrentieanalyse. - Brand awareness en zichtbaarheid van merk creëren bij doelgroep en klanten. - Ondersteuning bij ontwikkelen producten en diensten o.b.v. marketinginzichten en feedback sales team. - Ondersteuning bij het verder ontwikkelen merkidentiteit, huisstijl en onderscheid vermogen. - Aansturen van partners, marketingbureaus en freelance marketeers. - Analyse van online traffic van de doelgroep. - ...- Een job waarin je zelf je accenten kan leggen. Je krijgt veel ruimte voor inbreng van ideeën. En volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

Profiel

- Je hebt een natuurlijke aanleg voor cijfers en bent uiteraard digital minded. - Je bent sterk analytisch, proactief en resultaatgericht. - Je kan je in het Nederlands en Frans vlot uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk. |- Je bent in het bezit van minimum een bachelor of master diploma. Relevante ervaring in een gelijkaardige functie is een must.

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamisch en sterk groeiende KMO, waarin je een uitdagende functie wordt aangeboden met doorgroeimogelijkheden. - Er is ruimte voor initiatief met een aangename werksfeer. - De arbeidsvoorwaarden zijn gekoppeld aan je kennis, ervaring en competenties.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.