Vacature

Marketing Assistant

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2035

Update: 17-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als marketing assistant bied je ondersteuning aan de marketingmanager bij de uitwerking van allerhande marketinginitiatieven. Zo schrijf je mee aan wervende teksten voor de bedrijfskrant, newsletters en website. - Je staat in voor de lay out van uitnodigingsfolders, newsletters, website landingspagina's,... De opmaak van visuals ter illustratie van deze communicatie behoort ook tot je takenpakket. - Je houdt de website en online catalogus mee up to date en creërt boeiende content op sociale media. - Je denkt mee over nieuwe mogelijke marketinginitiatieven. - Je staat in voor een foutloze controle van teksten en drukwerken in prepress fase. - Verder help je ook bij de organisatie van beursdeelnames, klantonthaal & klantopleidingen, bedrijfsbezoeken, klantenevents enz.

Profiel

- Interesse in online media is een must. Kennis van Publisher, MailChimp, Magento, SEO technieken, Google Analytics,... is een pluspunt. - Social media kanalen zoals Facebook, LinkedIn, YouTube,... hebben geen geheimen voor jou. - Je bent administratief sterk, je slaagt erin je eigen werk te plannen en zelfstandig taken af te werken, rekening houdend met deadlines. - Je voert uiterst nauwkeurig je opdrachten uit. - Je hebt een vlotte pen en een creatieve geest. - Je werkt graag in team en je bent service minded. - Je hebt een uitstekend taalgevoel, een perfecte kennis van het Nederlands en een goede beheersing van het Frans. Je talenkennis is vooral belangrijk voor het schrijven en corrigeren van teksten. Eenvoudige vertalingen naar het Frans behoren ook tot je takenpakket. - Op regelmatige basis sta je mee in voor het onthaal van klanten en het beheer van de telefooncentrale. |- Je hebt een bachelordiploma of gelijkgesteld door ervaring.

Wij bieden

- Een uitdagende functie in een dynamisch en gemotiveerd team, waarbij deeltijds werken (minstens 60%) tot de mogelijkheden hoort. - Een omgeving waarin creativiteit wordt aangemoedigd en je volop kansen krijgt om je te ontplooien. - Een motiverend salaris, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques, bonus CA090). - Na een inloopperiode is een combinatie tussen werken op kantoor en vanuit de Home Office mogelijk.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.