Vacature

Marketing en communicatie manager

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1807

Update: 26-04-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je ontwikkelt jaarlijks een marketing- en communicatieplan in overleg met sales en voert het uit. Je beheert het marketingbudget in overeenstemming met dit plan. Je beheert de sociale media, website, print, app, ... Je organiseert de externe communicatie van het bedrijf en je bent verantwoordelijk voor de organisatie van onze events en beurzen.

Profiel

Je hebt minstens 10 a 15 jaar ervaring als marketing in de productieomgeving. Je bent vertrouwd met marketing planning, content marketing, website management. Je bent een vlotte netwerker en weet collega's en partners te enthousiasmeren. Je bent op alle vlakken een teamspeler

Wij bieden

Een familiale KMO waar je naast flexibele arbeidsvoorwaarden en 32 dagen verlof een aantrekkelijk loonsalaris kunnen aanbieden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.