Vacature

Matrijswisselaar - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2558

Update: 26-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Wisselen, opstarten en opvolgen van de spuitgietmachines, met als doel onze klanten tijdig te beleveren met producten met de vereiste kwaliteit; - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op de producten bij opstart van een productie, conform de voorschriften, zodat externe klachten worden vermeden en interne klachten beperkt blijven tot vorige controle; - Uitvoeren van preventief onderhoud aan de matrijzen volgens voorschriften om een optimale werking van de matrijs te garanderen; - Aanbrengen van verbetervoorstellen op gebied van veiligheid, milieu, energie, gezondheid, orde en netheid; - Het handhaven van orde en netheid op de werkvloer.

Profiel

- Je hebt een technisch diploma of evenwaardig door ervaring; - Kennis van kunststofverwerking, meer bepaald spuitgieten is een groot pluspunt; - Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit; - Je werkt nauwkeurig, correct, bent in staat om zelfstandig te werken en het werk efficiënt te organiseren; - Je bent bereid om te werken in een tweeploegensysteem.

Wij bieden

- Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur; - Een aangepaste opleiding afhankelijk van je achtergrond en ervaring; - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving; - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen; - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.