Vacature

Matrijzenbouwer - 2-PLOEGEN

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2554

Update: 26-05-2023

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Na een grondige on the job opleiding ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van spuitgietmatrijzen: - Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud, herstellingen en het monteren van matrijzen; - Je voert herstellingen uit en vervangt afgebroken of versleten onderdelen; - Je test en herstelt hotrunner systemen. - In tweede instantie zal je, afhankelijk van je achtergrond, interesses of ervaring, verantwoordelijk zijn voor het bedienen van bepaalde CNC gestuurde machines (vb: zinkvonker, vlakslijper, draaimachine…) om de matrijsonderdelen te produceren en herstellen. Je voert zelfstandig kleine aanpassingen uit door te zinkvonken, te draaien en te slijpen.

Profiel

- Je hebt passie voor techniek - Je hebt een diploma in een technische richting (mechanica, hout, elektriciteit) of evenwaardig door ervaring; - Je hebt technische inzicht: je kan planlezen, meten, machines besturen; - Kennis van verspanende bewerkingen is een groot pluspunt; - Je hebt oog voor veiligheid en kwaliteit; - Je werkt nauwkeurig, correct, bent in staat om zelfstandig te werken en het werk efficiënt te organiseren; - Je bent bereid om te werken in een tweeploegensysteem..

Wij bieden

- Je komt terecht in een stabiel bedrijf met naam en faam over de hele wereld en werkt in een collegiale sfeer. - Een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur; - Een aangepaste opleiding afhankelijk van je achtergrond en ervaring; - Een boeiende job in een gevestigd bedrijf en een veilige werkomgeving; - Een marktconforme verloning, aangevuld met extralegale voordelen; - Kansen om je optimaal te ontplooien, gecoacht met enthousiasme.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.