Vacature

Mecanicien - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1488

Update: 10-03-2022

default

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je staat in voor het voorbereiden en uitvoeren van allerlei technische interventies. - Je doet het onderhoud en de herstellingen op het modern machinepark. - Je werkt mee aan de opbouw en de montage van de intern ontworpen machines - Je staat mee in voor het aanleggen van de nodige industriële nutsvoorzieningen bij nieuwbouwprojecten (perslucht, water, kabelladers,...).

Profiel

- Je behaalde een A2 mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt een goede technische en praktische kennis van metaalbewerking. - Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. - Je bent de Nederlandse taal machtig. - Kunnen lassen is een pluspunt.

Wij bieden

- Dagwerk in een dynamische werkomgeving. - Professionele moderne machines. - Marktconform loon, aangevuld met extra legale voordelen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.