Vacature

Mecanicien - DAG

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2569

Update: 12-06-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als mecanicien ga je samen met je collega’s (mecanicien & elektromecanicien) aan de slag binnen onze verwerkingsafdeling. Samen zorg je voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark met als doel de beschikbaarheid van de installaties optimaal te houden. - Afhankelijk van de planning sta je in voor het demonteren, reviseren en monteren van diverse componenten van het machinepark. - Daarnaast volg je de kritische lagers (assen) op en ken je het verschil tussen radiale en axiale krachten. - Smeringen uitvoeren behoort ook tot je takenpakket. - Naast mechanische problemen ben je als mecanicien ook in staat om hydraulische en pneumatische problemen te identificeren en op te lossen. - Kennis halfautomaat lassen is zeker een meerwaarde maar geen must.

Profiel

- Je bent in het bezig van een A2 diploma mechanica/mechanische vormgevingstechnieken of gelijkgesteld door jouw eerdere ervaringen. - Je hebt een goede kennis Nederlands en/of Engels. - Je kan zelfstandig werken en beschikt daarnaast over een goede attitude. - In het bezit zijn van een heftruckattest of hoogtewerker attest zijn zeker een pluspunt maar geen must. - Veiligheid en kwaliteit is voor jou belangrijk.

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamische familiale onderneming in volle expansie met één van de modernste productie installaties in Europa. - We voorzien een mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen. - De tewerkstelling is voltijds in dagploeg. - Als kers op de taart kan je genieten van een team van ervaren, gemotiveerde collega's. - Daarnaast zal men bij opstart grondige en interne opleidingen voorzien. - Makkelijke bereikbaarheid met ruime parkeermogelijkheden en moderne voorzieningen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.