Vacature

Vrachtwagenmechanieker

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1997

Update: 08-06-2022

Saartje

Saartje Van Hoorebeke

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Als technieker maakt U deel uit van een professioneel team dat instaat voor onderhoud en revisie van vrachtwagens. - Onderhoud, keuring, remmen, ophanging en allerhande diverse herstellingen behoren tot uw dagelijks takenpakket. - Naargelang uw interesses en ervaring heeft u ook mogelijkheden in versnellingsbakken, motoren, elektriciteit, ... kortom alles wat te herstellen is op een vrachtwagen.

Profiel

- U heeft een sterke interesse en voeling met techniek - U hebt technische ervaring als service- of onderhoudstechnieker. Schoolverlaters met het juiste diploma zijn zeker ook welkom!

Wij bieden

- Een vaste job in dagwerk. - Een opleiding om in teamverband alle techniek van vrachtwagens en de werkmethodes te leren kennen. Hierbij gaat de klant gericht te werk volgens uw ervaring of interesses zodat je u kan ontplooien in werkzaamheden waar je goed in bent en waar je voldoening van krijgt. - Een sterk gevarieerde job in een aangename werkomgeving. - Verloning volgens uw ervaring en niveau

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.