Vacature

Mechanisch monteur

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1227

Update: 24-12-2021

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Jouw missie als mechanisch monteur? - Machines opbouwen met een stevig oog voor detail. - Doornemen van de mechanische werktekeningen. - Bewerken van de machine indien er nog iets aangepast moet worden. - Je wordt ingezet bij verschillende klanten, uit verschillende sectoren, zelfstandig of in teamverband.

Profiel

- Je kan zelfstandig werken, maar ook in groep. - Je bent flexibel ingesteld en hebt een open houding. - Je vindt je weg in pneumatica en hydraulica: je kan het plaatsen en monteren. - Werkplannen lezen en begrijpen is een must.|- Opleiding mechanica of gelijkwaardig door ervaring

Wij bieden

- Een dynamisch topteam, waarin ze je met open armen ontvangen. - Een technical supervisor die je intensief coacht in het veld. - Een veelzijdige, zelfstandige job met flexibele werkuren. - Een motiverend salarispakket, inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques,...) - Opleidingsmogelijkheden.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.