Vacature

Medewerker Boomkwekerij in de dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 1811

Update: 26-04-2022

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Je taken omvatten onder andere: Helpen met zaaien, planten, rooien, sorteren en binden. Binnenbrengen en sorteren van de planten. Stapelen op paletten. Laden en lossen van de vrachtwagens met de heftruck (indien je dit kan) en met de hand. Inkeulen met ploeg of met spade. Aan- en afkoppelen van machines aan de tractor. Mechanische onkruidbestrijding. Schoffelen. Afdekken met netten of met schaduwdoek. Werken met spitmachine, maaimachine, rooimachine, sproeier, eg, frees, rol, pendelstrooier, zandstrooier, enzovoort. Plaatsen van beregeningsbuizen, beregeningshaspel.

Profiel

Je hebt interesse in planten. We zoeken iemand met groene vingers. Het is een pluspunt als je met de tractor kan rijden. Je bent gemotiveerd. Je neemt initiatief. Je bent een sociaal persoon en kan goed samenwerken.

Wij bieden

Afwisselende job in een aangename werkomgeving. Samenwerken met collega's in een leuk team. Zowel binnen- als buitenwerk. Opleiding in het bedrijf. Onmiddellijke indiensttreding of wanneer je beschikbaar bent.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.