Vacature

Medewerker koude keuken

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2807

Update: 31-01-2024

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met je collega's sta je in voor de dagelijkse werking van de koude keuken: het maken van salades, gerechten, aperitiefhapjes, koude schotels en dergelijke meer. - 's Morgens behoort het klaarzetten van de winkel samen met het team ook tot het takenpakket.

Profiel

- De klant van mensen met een gezonde portie ambitie. - Enige ervaring in een professionele keuken is een troef. - Er wordt een interne opleiding voorzien. - Enige flexibiliteit, netheid en stiptheid is uiteraard wat de klant verwacht. - Ze werken samen als één team in een familiale omgeving.

Wij bieden

- Je mag een uitdagende en gevarieerde job verwachten waar je dagelijks zult werken met de meest kwalitatieve producten en een professionele ploeg. - Je komt terecht in een groeiende en succesvolle onderneming die werkzekerheid kan bieden op lange termijn. - Wij bieden u een aantrekkelijke verloning en een voltijds contract . - U bent steeds vrij op ZATERDAG EN ZONDAG !

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.