Vacature

Medewerker laden & lossen - VASTE NAMIDDAG

Contracttype: Ploegwerk

Referentie: 2456

Update: 30-01-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- De planten worden geladen in de vrachtwagens. - Opkorten van bestellingen: zo efficiënt mogelijk de belading van planten voorzien in het transport. - Het lossen van planten van de inkomende vrachtwagens. - Neventaken: sorteren van leeggoed, indien nodig reinigen en correct stapelen.

Profiel

- Je werkt tijdens de vaste namiddag, opstarten om 13u. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar. - 1/3 van de tijd werk je vanop een heftruck, afgewisseld met manueel werk. - Je kan zelfstandig werken. - Je hebt goesting in een fysieke job waar veiligheid voorop staat. - Je hebt een hart voor groen en veel goesting om jouw carrière te laten bloeien.

Wij bieden

- Je komt terecht in een dynamisch groenbedrijf en werkt binnen een enthousiast team met een gezonde dosis humor. - De drukke periodes (maart, april, oktober en november) vangen we samen op, nadien geniet je van een welverdiende vakantie. - Jouw enthousiasme en inzet zullen beloond worden door zelfstandigheid, een gevarieerde jobinhoud, interne opleidingen en doorgroeikansen.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.