Vacature

Medewerker zeugenbedrijf

Referentie: 2306

Update: 22-09-2022

Lisa

Lisa Van Parys

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Samen met de bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het volledige beheer van het bedrijf. - Zorg je voor de uitvoering van de operationele taken en eventueel de bedrijfsadministratie. De operationele taken bestaan uit: Spenen, bijstaan in het werpen, kuisen van de stallen, behandelen van de biggen, etc.

Profiel

- Je hebt inzicht in de varkenshouderij en hebt een hart voor de varkensteelt. - Een opleiding of achtergrond in de landbouwsector is een pluspunt. - Je bent bereid om 1 weekend op 2 te werken.

Wij bieden

- We bieden je een boeiende en afwisselende job in een ambitieus en succesvol familiebedrijf, dat tevens een van de grootste spelers in zijn sector is. - We bieden jou een job in de buurt aan, in een onderneming waar een leuke en open sfeer de meest motiverende factor is. In ruil voor jouw inzet, investeren wij in jouw ontwikkeling. - Je krijgt een competitief salarispakket, dat in lijn ligt met jouw ervaring. - Er wordt voldoende opleiding en begeleiding voorzien.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.