Vacature

Meewerkend ploegchef in dag

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2667

Update: 25-10-2023

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent mee verantwoordelijk voor het kleuren van gevelbekleding en interieur elementen. - Na een interne opleiding van enkele maanden groei je door en kan je zelfstandig de lijnen bedienen en orders afwerken. - Dit combineer je eventueel met basis onderhoud van het volledige machinepark. - Jouw zin voor orde en organisatorisch talent zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. - Dankzij jouw technische opleiding kom je al spelenderwijs de dag door in de productiehal.

Profiel

- Enthousiasme en motivatie zijn jouw handelsmerk. - Je werkt de zaken graag tot in de puntjes af. - Je houdt van hout of bent er mee vertrouwd. - Minimum diploma TSO of BA, Of gelijkwaardig door technische ervaring |- Minimum diploma TSO of BA, Of gelijkwaardig door technische ervaring

Wij bieden

- Een gevarieerde job waar de tijd vliegt in een goed georganiseerd bedrijf, bij een toegewijd team waar iedereen belangrijk is met een goede verloning en vast contract, in een splinternieuwe productiehal met vloerverwarming en… koeling.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.