Vacature

Metaalarbeider

Referentie: 1998

Update: 08-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- U maakt deel uit van een dynamisch team voor het construeren van diverse opbouwen op vrachtwagens. - Kranen, containersystemen, laadbakken, ... worden in teamverband vanaf nul samengesteld en gemonteerd.

Profiel

- U kan lassen. - U weet om te gaan met klassieke metaalbewerkingsmachines: snijden, plooien, zagen, boren... - U kan planlezen en beschikt over een goed ruimtelijk inzicht - U kan zelfstandig werken

Wij bieden

- Een vaste job in dagwerk. - Een doorgedreven opleiding om de knepen van het vak te leren kennen. Hierbij werkt u eerst in teamverband met een collega om de productiemethode en machines te leren kennen. Uiteindelijk zal je zelfstandig voertuigen opbouwen en krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen opbouw. - Je krijgt bij de klant een sterk gevarieerde job, van seriewerk is er bij de klant geen sprake. - Uw verloning is gebaseerd op uw ervaring en niveau.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.