Vacature

Metaalbewerker binnendienst

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2887

Update: 11-03-2024

Daphne2

Daphne Priem

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

Onderstellen en buisconstructies lassen voor koeltoonbanken? Met jouw skills lever je mooi plooi- en snijwerk van aluminium af. We bouwen maar al te graag verder op jouw technische knowhow!

Profiel

- Je beschikt over een diploma metaalbewerking en kan relevante ervaring voorleggen. - MIG- en TIG-lassen zijn routineklussen voor jou. - Je bent een vroege vogel en start je werkdag om 6 uur. - Je bent trots op je vakkennis en -kwaliteit: ze zijn essentieel voor een vlotte dienstverlening. - Safety first! Je kent en respecteert de veiligheidsregels. Je neemt je verantwoordelijkheid om je leidinggevende te verwittigen als er zich een gevaar voordoet. - Teamwork makes the dream work. Net als jij! Ook zelfstandig werken lukt je prima. - Stressbestendigheid en flexibiliteit maken deel uit van je DNA. - Je spreekt vlot Nederlands. Je communiceert helder, zelfverzekerd en op een opbouwende manier. - Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wij bieden

- Een competitief salaris in lijn met je kennis en ervaring volgens PC 126. - We bieden je een mooi verlofpakket: work hard, play hard! Geniet van 20 vakantiedagen, 10 feestdagen en 16 inhaalrustdagen. - Een loopbaan met werkzekerheid en ruimte om je te blijven ontwikkelen. - De kans om deel uit te maken van een groeiend familiebedrijf waar een toffe sfeer heerst. - Van een toffe teambuilding tot lekkers van Sinterklaas of de paashaas, we tonen onze appreciatie voor jouw inzet.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.