Vacature

Meubelplaatser

Contracttype: Dagwerk

Referentie: 2017

Update: 10-06-2022

default

Maité Vanluchene

Uw Contactpersoon

Solliciteer nu

Functieomschrijving

- Je bent onderweg met de vrachtwagen en eenmaal ter plaatse verzorg je de plaatsing. - Je bent verantwoordelijk voor the finishing touch bij de klanten. - Je komt rechtstreeks in contact met onze klanten. - Je hecht veel belang aan orde, nauwkeurigheid en netheid. - Je brengt samen met de collega's de assemblage van de meubelen tot een goed einde. - Je werkt zelfstandig in een open en flexibele werksfeer.

Profiel

- Je bent handig, werklustig en een leergierig persoon. - Je bent betrouwbaar en beleefd in omgang. - Je bent in het bezit van een rijbewijs C of je bent bereid om dit te behalen.

Wij bieden

- Een fulltime job. - Een leuke job binnen een sterk groeiende onderneming en aangename collega's. - Een competitief en marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen na een inloopperiode.

Ik wil deze job!

Bel ons op bovenvermeld nummer voor een afspraak of vul onderstaand formulier in en we contacteren je heel binnenkort!

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.